Adatkezelési tájékoztató

A Tamas Gabor Palfy EIRL (a továbbiakban “Vállalkozásunk” és “mi”), mint adatkezelő és feldolgozó, kinyilvánítja, hogy a kövekező információkat jogérvényesítő erejűnek fogadja el. Cégünk felelős valamennyi adatkezelési és adatfeldolgozási tevékenységének a nemzeti és EU-s jogszabályok keretei közében tartásáért. Ez az adatkezelési tájékoztató elmagyarázza, hogyan használja szervezetünk a személyes adatokat amit Öntől gyűjtünk amikor a weboldalunkat használja vagy kapcsolatba lép velünk. 

Témakörök:

Ki az adatkezelő és az adatfeldolgozó?

Milyen adatokat gyűjtünk?

Hogyan gyűjtjük az adatait?

Hogyan fogjuk adatait felhasználni?

Hogy tároljuk adatait?

Marketing

Mik az adatvédelemmel kapcsolatos jogai?

Mik azok a sütik?

Hogyan használjuk a sütiket?

Milyen jellegű sütiket használunk?

A sütik beállításának lehetősége

Harmadik felek adatkezelési- és adatfeldolgozási szabályai

Harmadik felek sütijei

Adatkezelési szabályzatunk változtatásai

Kapcsolati adataink

A jogkörrel rendelkező hatóságok kapcsolati adatai

Ki az adatkezelő és az adatfeldolgozó?

Ghaemesh Határvíz Kft.

Regisztrációs szám :  82918014000016

Telefon: +33 641 56 21 38

E-mail: contact@ghaemesh.com

Cégbíróság: Greffe du Tribunal de Commerce de Lyon

Milyen adatokat gyűjtünk?

A www.ghaemesh.com alatti weboldalunknak nincs regisztrációs vagy kapcsolatfelvételi űrlapja. Ennek ellenére vállalatunk gyűjt adatokat, melyek a következők:

  • személyes adatok
  • technikai adatok és származtatott statisztikák.

Hogyan gyűjtjük az adatait?

Adatai azáltal kerülnek gyűjtésre és kezelésre, hogy Ön:

  • közvetlenül, mikor kapcsolatba lép velünk posta úton, e-mailben vagy telefonon;
  • a böngészői sütijein keresztül, mikor használja vagy megtekinti a weboldalunkat.

Vállalatunk közvetett úton megkaphatja adatait a következő forrásból is:

  • Google Analytics

Hogyan fogjuk adatait felhasználni?

Vállalatunk gyűjti az adatait, hogy

  • weboldalhasználati és -aktivitási statisztikákat készíthessünk;
  • javíthassuk a felhasználói élményt oldalunkon;
  • emailt küldhessünk különleges ajánlatokkal és információkkal a szolgáltatásainkról, termékeinkről és már lehetőségekről ami szerintünk érdekelheti, de csak a beleegyezését követően.

Mi nem osszuk meg adatait partnerszervezeteinkkel.

Hogy tároljuk adatait?

Cégünk biztonságosan tárolja adatait egy merevlemezen. Cégünk öt éven át megtartja e-mail címét, nevét, címét és/vagy telefonszámát, szervezeti és ágazati adatait, melyeket megoszt velünk. Szintén maximum öt évig tartjuk meg a sütikkel kapcsolatos információkat, valamint a közvetlenül megkapott információkat és statisztikákat. Adatai kezelése, tárolása és feldolgozása során olyan informatikai eszközöket választunk ki és üzemeltetünk, melyek által biztosíthatjuk a rendelkezésre állást, eredetiséget, integritást és bizalmasságot. Amikor az öt éves időtartam lejár, töröljük adatait az adatbázisunkból való eltávolítás által.

Adatainak további fizikai tározását a tárhelyszolgáltatónk menedzselheti. Tárolt adatai közé tartoznak személyes és technikai adatai melyek a weboldalunk meglátogatása során keletkeznek. E kettő oly módon kerül tárolásra, hogy lehetetlen kapcsolatba hozni őket, kivéve azokat az eseteket, mikor a jogszabály azt megköveteli. Ezek az adatok csak a webtárhely-szolgáltatónk számára elérhetőek:

Cégnév: ELIN. hu Kft.

Cím: 9024 Győr, Déry T utca 11. 2. em. 4.

Adószám: 14315754208

Kapcsolati e-mail cím: info@elin.hu

Telefon: +36 70 297 4811

Marketing

Amennyiben kapcsolatba lép velünk, felajánlhatjuk, hogy feliratkozzon a hírlevelünkre. Mi szeretnénk Önnek információt küldeni termékeinkről és szolgáltatásainkról, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik, továbbá szeretnénk információt megosztani lehetséges harmadik fél bevonásával történő kooperációkról. Amennyiben Ön kinyilvánította beleegyezését marketinganyag fogadásáról, később azt bármikor visszavonhatja. Jelenleg weboldalunk nem tartalmaz olyan felületet, mellyel közvetlenül feliratkozhatna hírlevelünkre és személyes kapcsolatokon keresztül működtetjük azt.

Mik az adatvédelemmel kapcsolatos jogai?

Vállalatunk szeretné biztosítani, hogy teljesen tisztában van minden adatvédelemmel kapcsolatos jogával. Minden felhasználó jogosult a következőkre:

Hozzáféréshez való jog – joga van igényelni vállalatunktól a személyes adatainak másolatát bármikor. Fenntartjuk annak jogát, hogy ennek költségeinek fedezésére díjat számítsunk fel Önnek.

Helyesbítés joga – joga van igényelni vállalatunktól az Ön által pontatlannak ítélt információk kijavítását. Joga van továbbá igényelni vállalatunktól azon információk kiegészítését, amit hiányosnak ítél meg.

Törléshez való jog – joga van igényelni vállalatunktól személyes adatainak törlését.

Az adatkezelés és -feldolgozás korlátozásához való jog – joga van korlátozni azt, hogy vállalatunk hogyan kezeli az Ön személyes adatait.

Tiltakozás joga – joga van arra, hogy panasszal és tiltakozással éljen vállalatunk adatkezelési és -feldolgozási gyakorlatával szemben.

Adathordozáshoz való jog – joga van vállalatunknál igényelni az általunk összegyűjtött adatok megosztását más szervezetekkel, vagy átküldeni azt közvetlenül saját magának.

Visszavonás joga – joga van bármikor visszavonni számunkra adott hozzájárulását adatai kezelésére és feldolgozására.

Amennyiben megkeresést intéz felénk, egy hónapunk van reagálni rá. Hogy ezen jogok bármelyikét gyakorolhassa, megkereshet minket telefonon és e-mailben is:

  • hívjon minket a +33 641 56 21 38-on
  • vagy írjon nekünk: contact@ghaemesh.com

Mik azok a sütik?

A sütik internetes eseménynapló információkat gyűjtenek a látogatóról, informatikai eszközeikről és aktivitásukról. Szöveges fájlok, melyek a számítógépén kerülnek elhelyezésre. Amikor weboldalunkat meglátogatja, mi gyűjthetünk Önről információkat automatizált úton sütiken és hasonló technológián keresztül. Harmadik félként a Google Analitika gyűjt sütiket a weboldalunkon. További információért javaslom, hogy látogassa meg a https://www.allaboutcookies.org oldalt!

Hogyan használjuk a sütiket?

Vállalatunk különböző módokon használ sütiket azért, hogy az Ön felhasználói élményét növelje. Ez magába foglalja:

  • annak megértését, hogy Ön hogyan használja weboldalunkat;

Milyen jellegű sütiket használunk?

Weboldalunk a következő sütiket használja:

Működőképesség – ezek a sütik szolgálják azt, hogy felismerjük Önt a weboldalunkon és emlékezzünk a korábban megjelölt preferenciáira. Ezek magukba foglalhatják azt, hogy melyik nyelvet preferálja, vagy a helyet, ahonnan eléri a honlapunkat. Saját és harmadik féltől származó sütik elegye kerül felhasználásra.

A sütik beállításának lehetősége

Az Ön böngészője beállítható úgy, hogy ne fogadjon sütiket, és a  https://www.allaboutcookies.org összefoglalja Önnek, hogyan távolítsa el a sütiket a böngészőjéből. Azonban néhány esetben weboldalunk néhány tartalma működőképtelenné vagy korlátozottan működöképessé válhat ennek következtében.

Harmadik felek adatkezelési- és adatfeldolgozási szabályai

Weboldalunk tartalmaz más weboldalakra mutató linkeket. A mi adatkezelési- és adatfeldolgozási tájékoztatónk csak a saját weboldalunkra és közvetlen kommunikációnkra vonatkozik. Mindezáltal ha Ön más weboldalra mutató linkre kattint, legyen azzal tisztában, hogy azoknak saját adatkezelési szabályaik vannak, melyeket el kellene olvasnia.

Harmadik felek sütijei

Mi használunk harmadik felektől származó sütiket a weboldalunkon melyek az Ön adatait gyűjtik. Használjuk a Google Analitics sütijeit melyek információt gyűjtenek arról, hogyan alakul a felhasználói aktivitás a weboldal látogatása során. Ezeket az adatokat arra használjuk fel, hogy javítsuk az ön látogatása során adott felhasználói élményt. A webtárhely-szolgáltatónk sütijeit is felhasználjuk. Ezek a sütik az Ön eszközén vannak tárolva, de bármikor törölheti őket.

Adatkezelési szabályzatunk változtatásai

Mi folyamatosan aktualizáljuk adatkezelési szabályzatunkat és tesszük közzé weboldalunkon. Ez az adatkezelési leírás utoljára 2020. május 18-án került frissítésre.

Kapcsolati adataink

Ha vállalatunk fenti adatkezelési- és feldolgozási szabályával kapcsolatban vagy az általunk tárolt adataival kapcsolatban bármilyen kérdése adódna, vagy szeretné gyakorolni bármely adatvédelmi jogát, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a következő elérhetőségek egyikén:

A jogkörrel rendelkező hatóságok kapcsolati adatai

Ha panasszal szeretne élni vagy úgy érzi, hogy a Ghaenesh Határvíz Kft. elmulasztotta az Ön megkeresésének kielégítő módú teljesítését, kapcsolatba léphet az adatbiztonságért felelős felügyeleti jogkört gyakorló szervezettel:

Név: Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés (CNIL)

Cím: 3 Place de Fontenoy

Levelezési cím: TSA 80715, 75334 PARIS CEDEX 07, France

Telefon: +33 (0)1.53.73.22.22

Fax: +33 (0)1.53.73.22.00

Weboldal:https://www.cnil.fr/